Média

Mennyi az az annyi?

2017.06.13
Mennyi az az annyi?

Mivel nyáron szinte minden hétre jut valamilyen veterán autós esemény, nem árt, ha tisztában vagyunk az ezzel kapcsolatos fogalmakkal.

Tovább a teljes cikkhez »

Mennyi az az annyi?

Az autók „LEG-jei”

2017.05.22
Az autók „LEG-jei”

A fenti címről az emberek többségének a legdrágább luxusautók jutnak eszébe, de most nézzünk néhány különlegesebb „leg-et”.

Tovább a teljes cikkhez »

Az autók „LEG-jei”

Autós titkok

2017.01.27
Autós titkok

Sokszor úgy viselkednek az emberek az autóban, mintha egy gumiszobában lennének, és senki nem látná-hallaná őket.

Tovább a teljes cikkhez »

Autós titkok

"PubliCare: az életre való autó" - Rugalmasabb, mint egy bérautó és olcsóbb, mint a saját!

Napjainkban az autóvásárlás hosszú távra szól. Nem csak az autó vételára, de annak fenntartási költsége is nagyon megterhelő ma egy átlag magyar család számára és nehéz szabadulni az így vállalt kötelezettségektől. Ugyanakkor vannak olyan élethelyzetek, amikor az autó a legoptimálisabb megoldás a tömegközlekedés mellett.

Tovább a teljes cikkhez »

Avalon: Havonta egy átlagbért is elköltenek autóra a magyarok

2014. november 5., Budapest – Havi 150 ezer forintnál is többe kerülhet egy új, alsóközép-kategóriás autó fenntartása annak, aki parkolóhelyet bérel, casco-biztosítással rendelkezik, és éves szinten 10 ezer kilométernyit autózik – derül ki Magyarország piacvezető közösségiautó–szolgáltatója, az Avalon CarSharing legfrissebb elemzéséből. A cég szerint közösségi autóhasználattal szinte azonos felhasználási feltételek mellett - nem számolva a gyakran rosszul megválasztott devizahiteles finanszírozás extra díját - legalább 20%-kal csökkenthetőek ezek a költségek.

Tovább a teljes cikkhez »

Kizárólag Magyarországon működik a közösségiautó-szolgáltatás a régióban

2014.12.17

Egyelőre csak Budapesten működik carsharingrendszer a kelet-közép-európai országok közül, de Magyarországtól keletre sem biztató a helyzet – derül ki Magyarország piacvezető carsharing-szolgáltatója, az Avalon CarSharing régiós körképéből. A visegrádi négyek közül Lengyelországban várhatóan jövőre jelenik meg az első közösségi autós rendszer, a környező országok közül pedig jelenleg csak Bécsben állnak rendelkezésre közösségi autók.

Tovább a teljes cikkhez »

Egyre szívesebben közösködnek a magyarok

Négy új állomást nyit a centrumban a hazai piac első CarSharing cége • A hazai felhasználók átlagosan 4 órát és 48 km-t autóznak • Egy közösségi autó 6-10 parkolóhely kiváltására alkalmas

Tovább a teljes cikkhez »