Rólunk

Az Avalon Car(e) Services Kft. három fő üzletágában – Avalon Rent a Care, Avalon Bosch Car Service és Avalon CareSharing - ma már több, mint harminc fő tevékenykedik. Az autókölcsönzés volt az alapötlet, mellyel két jó barát 1999-ben elindította vállalkozását. Az azóta eltelt tizennégy év tapasztalatát felhasználva ma már több mint száz gépjármű bérbeadását koordináljuk napi-heti-havi szinten. Ügyfeleink között üdvözölhetünk bel- és külföldi cégeket, magánszemélyeket egyaránt, akiknek az évek során folyamatosan fejlesztettük szolgáltatásainkat az elégedettség növelése érdekében. Ennek egyik lépéseként 2003-ban nyitottuk meg autószervizünket, mellyel eleinte a tulajdonunkban lévő gépjárművek kifogástalan állapotát biztosítottuk. Azóta pedig a Bosch Car Service hálózat tagjaként a nemzetközi előírásoknak megfelelő színvonalon nyújtjuk szerviz-szolgáltatásainkat minden érdeklődőnek.

CareSharing üzletágunk - mely CareSharing-közösségi autó név alatt szolgálja ki felhasználóinkat - első mozzanatai 2011-re nyúlnak vissza. A szolgáltatás újradefiniálja a mobilitást és az autóhasználat szabadságát, amellyel az Avalon az egyénre szabott közösségi közlekedés lehetőségét nyújtja.

A CareSharing a tervezett utazásokra jelent megoldást. A rendszer előnye, hogy a felhasználó csupán az általa igénybe vett időtartam és megtett távolság után fizeti a költségeket. Így megszabadul egy saját autó fenntartási díjától, a szervizköltségektől, a parkolási problémáktól és nem kell többé figyelnie az üzemanyagárakat, hiszen azt a cégünk fizeti.

A CareSharing elterjedéséhez alapvető szemléletváltás szükséges. Nemcsak a közlekedéskultúrában, hanem a fejekben is. A mai gazdasági viszonyok között az élhetőbb környezet és kultúra kialakításáért meg kell tanulni lemondani a "minden áron" saját tulajdonú járműhöz való ragaszkodásról. Akkor és ott álljon rendelkezésre autó, amikor és ahol arra szükség van. Ebben a folyamatban már az is nagy eredmény, ha ily módon megszabadulunk a 2. vagy 3. autónktól.

Cégünk ezzel az innovatív, új szolgáltatással kötelezi el magát a környezettudatos gondolkodás mellett. Így hosszútávon a káros anyag kibocsátás csökken és enyhülnek a parkolási problémák. Nemzetközi példákból az látszik, hogy a legtöbb nagyvárosban már bizonyítottan tisztult a levegő a carsharing használatának köszönhetően, és ezzel együtt a közlekedési problémák is nagymértékben javulnak.

Mi a CareSharingért élünk, ez a szenvedélyünk, ezért mindent elkövetünk, hogy minél szélesebb körben bevezessük ezt a szolgáltatást.