Hogyan működik
 
Regisztráció

Weboldalunkon a regisztrációs adatlapot kitöltőkkel kollégáink felveszik a kapcsolatot és tájékoztatják az érdeklődőket a további lehetőségekről.

 
Foglalás

Minden regisztrált PubliCare felhasználó a carsharing.hu/foglalok oldalon egyszerűen foglalhatja le a kívánt gépjárművet. Online kapcsolattal, számítógépről, okostelefonról, tabletről is egyszerű művelet, néhány lépésben foglalható a gépkocsi, akár egy órára is. Ha kérdés merül fel, a használati útmutatónkban minden részletre kiterjedő információ megtalálható, vagy a 0617004444-es telefonszámon is állunk szíves rendelkezésére és foglalását elvégezzük.

 
Használat

A regisztráció alkalmával kapott PubliCare kártyát a gépjármű szélvédőjének olvasó pontjához érintve az autó automatikusan feloldja a központi zárat. Csak a lefoglalt gépkocsi ajtaja nyitható a kártyával. Az autóban található fedélzeti egységen a kérdések megválaszolását követően a slusszkulccsal, -mely a kesztyűtartóban található- indítható a gépjármű.

Ne feledje, a jármű állapotát Önnek kell ellenőriznie! A kesztyűtartóban található sérüléslapon jelölje, ha sérülést talál az az autón.

 
Vezetés

Utazását szeretnénk élménnyé tenni: autóink tiszták, ápoltak, újak, kényelmesek, az Ön igényeit szolgálják. A PubliCare rendszerben idő és távolság alapon történik a számlázás, minden más a mi költségünk! Nincs addicionális üzemanyagköltség – azonban, ha alacsonyan áll a szintjelző, az üzemanyag kártyával Önnek kell megtankolnia az autót. Ha a foglalás ideje alatt bármikor kiszáll az autóból a foglalás vége előtt, a kulcsot vegye magához és azzal zárja be az autót. 

 
Leadás

A lefoglalt határidőre az autót a felvétel helyére kell leparkolni: a kiindulási pontra visszaérkezve az autó leállítása után a fedélzeti számítógép néhány ellenőrző kérdést tesz fel Önnek.

Válaszolja meg a feltett kérdéseket, majd helyezze vissza a kulcsot a kesztyűtartóba. Amint ez megtörtént, kiszállás után a smartcarddal zárja be az autót az első szélvédőnél található érzékelővel. Kérem vigyázzon, hogy a kulcs visszahelyezése közben ne nyomja meg a központi zár gombját.