Ajánlataink egész évben, igényeinek megfelelő, kiváló állapotú autóink várják!
Opel Corsa
kis kategória Opel Corsa

Élvezze a mozgékony városi kisautó adta előnyöket, mellyel gyerekjáték a parkolás. Az új, 5 ajtós Opel Corsa a legjobb választás, ha szüksége van egy autóra, hogy elvigye az iskolába a gyerekeket, közben gyorsan bevásároljon. Amellett kitűnő társ az esti programokhoz is. A Corsa akár 170 Ft/óra + 71 Ft/Km bruttó áron elérhető. (Business díjcsomag tarifa, 22.00-06.00 óra között, 51 km alatti futás esetén)

Opel Astra
közép kategória Opel Astra

Válassza az Opel Astra Combit, hogy megtapasztalhassa a kiváló vezetési élményt. Használja ki a plusz csomagteret, amikor segít a költözésben egy barátnak, családtagnak, vagy csupán el kell hoznia egy kisebb használati tárgyat a bevásárlóközpontból.

Foglalja le az Astrát, amikor néhány órás családi programhoz van szüksége egy kényelmes, biztonságos, tágas autóra.

Az Astra Combi akár 230 Ft/óra + 82 Ft/Km bruttó áron elérhető! (Business díjcsomag tarifa, 22.00-06.00 óra között, 51 km alatti futás esetén)

Opel Insignia
nagy kategória Opel Insignia

Lehengerlő megjelenés, kényeztető komfort, erőteljes magabiztosság. Ezek a tulajdonságok jellemzik az Opel Insignia modelljeit. Ajánljuk azoknak, akik a visszafogott elegancia mellett, preferálják a nem mindennapi megjelelenést. Kitűnő választás egy üzelti találkozóhoz, de egy gyertyafényes vacsora élményét is felejthetetlenné teszi.

Az Opel Insignia akár 290 Ft/óra + 102 Ft/Km bruttó áron elérhető.(Business díjcsomag tarifa, 22.00-06.00 óra között, 51 km alatti futás esetén)

Opel Corsa Van
kis kategória Opel Corsa Van

Vállalkozásának szüksége van alkalmanként egy praktikus és mozgékony városi kisautóra, vagy csak segítene egy barátjának néhány kisebb dolgot elszállítani a költözésben? Ha igen, akkor a Corsa Van a megfelelő választás. A 919 literes raktérméretével, és a 475 Kg-os terhelhetőségével messze túlteljesíti az ebben a kategóriában és árban elérhető más modellek szállítókapacitását.

A Corsa Van, akár 170 Ft/óra + 71 Ft/Km bruttó áron elérhető. (Business díjcsomag tarifa, 22.00-06.00 óra között, 51 km alatti futás esetén)

Opel Combo
közép kategória Opel Combo

4,6 m3, és 1 tonna tárolókapacitás. Már ez a két tulajdonság elmond mindent az új Opel Combo szállítókapacitásáról. Megálmodta már, hogyan cserélné le régi bútorait? Bátran vásároljon kedvenc bútoráruházában, és szállítsa haza új szerzeményeit egyszerűen és gyorsan az Opel Comboval! Nincs szállítási díj, kalkuláljon csak!

Az Opel Combo, akár 230 Ft/óra+82Ft/Km bruttó áron elérhető! (Business díjcsomag tarifa, 22.00-06.00 óra között, 51 km alatti futás esetén)

Opel Vivaro Tour
nagy kategória Opel Vivaro Tour

Barátaival szeretnének egy élményekkel teli estét, de többen vannak annál, hogy beüljenek egy 5 személyes autóba? Esetleg vállalkozásában szeretne megjutalmazni néhány kollégát egy pár órás kirándulással? Ki kell ugrani a vendégeiért a pályaudvarra, repülőtérre? Ha a válasz igen, akkor az Ön számára megfelelő választás az Opel Vivaro, mely egyszerre nyújtja minden utas számára a komfortot, és a biztonságot.

Az Opel Vivaro, akár 290 Ft/óra+102 Ft/Km bruttó áron elérhető! (Business díjcsomag tarifa, 22.00-06.00 óra között, 51 km alatti futás esetén)