CarSharing - Közlekedjen okosan!

A CarSharing - magyarul a közösségi autózás - egy újszerű, személyre szabott közösségi közlekedési mód, mellyel a nap bármely szakában tetszőlegesen választott autókategóriát vehet igénybe. Olyan, újfajta mobilitást tesz lehetővé, mellyel saját tulajdonú autó nélkül is bármikor autóhoz juthat.

Miért jó Önnek ez a szolgáltatás?

A 0-24 órás autóhasználat szabadságát nyújtja autótulajdonlás és annak terhei nélkül. Anyagi szabadságot is nyújt, mert valóban csak az autó valós használatért (idő és távolság alapú számlázás, rejtett költségek nélkül) kell fizetni, nem az autótulajdonlásért.

Amit mi adunk Önnek: egy olyan rendszer, amely leveszi válláról az autóvásárlás, biztosítás, szerviz, üzemanyag, kaució, tisztítás, szezonális abroncsok, súlyadó és éjszakai parkolás költségeit - és mindig rendelkezésre áll.

CarSharing – az okos közlekedés: költségmegtakarítás, környezetvédelem, szabadon választott típus, új, tiszta autó kényelme - akkor, amikor Önnek szüksége van rá!

Hogyan működik? 

Az év 365 napján, a nap 24 órájában online elérhető rendszernek köszönhetően a járművek non-stop, önkiszolgáló módon átvehetők és visszavihetők a város különböző pontjain kijelölt Publicare állomásokra.